- nært, nemt og nu!

Lynhurtig Internet - Avisreklame 

Hvorfor vil OA nu selv til at stå for internet i sit eget net?
Returvejen (internettet) i Odder Antenneforenings kabler har siden starten i 1999 været lejet ud til vores samarbejdspartnere, først Dansk Kabel TV og derefter YouSee. Vi har i den tid haft et godt samarbejde til alles tilfredshed. For to år siden besluttede OAs bestyrelse at indlede undersøgelse af, hvorvidt det kunne betale sig selv at overtage driften og administrationen af internettet i vores kabler. Internettrafikken er kraftigt stigende, mere og mere af trafikken bruges til streaming og der var heller ikke mulighed for at imødekomme de medlemmer, der ønskede at droppe tv-pakken for kun at streame det ønskede. 
I bestyrelsens fremskrivning af de fremtidige omkostninger var returvejsteknikken ude i skabene ved at trænge til en opgradering og, glædeligt for Odder, var der ved at komme gang i boligbyggeriet igen; langt om længe efter finanskrisen. Disse finansielle udfordringer kan bestyrelsen imødekomme ved at overtage driften af internettet i vores egne kabler, og dermed lade indtægterne herfra være med til at dække de kommende års udgifter til opgradering og udvidelse af antenneforeningens net – så vi også i de kommende år kan give vores medlemmer og brugere det bedste internet, til de bedste priser.

Hvad betyder det for dig, der er medlem af Odder Antenneforening
Det bliver billigere! 
F.eks. vil vi kunne tilbyde en 80/20 forbindelse til kr 215 pr md. Det er en højere hastighed til en mindre pris, og væsentlig mindre end hvad det ellers tilbydes til i vores område. Der er også andre hastigheder til absolut konkurrencedygtige priser.
Og mon ikke vi har et godt tilbud til dig for de første måneder!

Det bliver bedre!
Kvaliteten øges mærkbart allerede med vores udskiftning af alle modems til et nyt modem der er meget up to date - med de bedste specifikationer vel og mærke. Du låner det nye modem, der følger med din tilmelding, og det leveres kvit og frit til din adresse i løbet af december måned. Det nye modem kan nemt håndtere hastigheder op til 500 MB.

Med vores samarbejdspartner har vi aftalt et tæt net af supportere, der i de fleste af døgnets timer vil kunne hjælpe vores medlemmer – og det med meget små svartider. Der opbygges et system, der overvåger teknikken helt ud i standerne, så vi kan reagere hurtigt – og meget gerne inden der opstår problemer. Det kaldes ”proaktiv overvågning” – hvor vi overvåger nettet og sikrer det fungerer optimalt – 24/7.

Det betyder også at: 
Mail: Din mailadresse skal laves om, hvis du har f.eks. @turbopost.dk. 
Du kan beholde dine mailadresser med domænenavnene @post.tele.dk, @mail.dk, @youmail.dk og @tdc.dk, mod et månedligt gebyr på kr 59,- (TDC Netbasis-abonnement).  Der er muligvis flere tdc-mail domæner, så kontakt yousee-kundeservice på tlf. 70 70 40 40 hvis du er i tvivl.
Webmail som f.eks. @gmail, @hotmail og andre berøres ikke.

Du kan allerede fra den 1. november ændre din mailadresse til Odder Antennes egen maildomæne, nemlig @OAmail.dk - via selvbetjening.odderantenne.dk.

Telefoni: Har du en IP-fastnettelefon via YouSee - opsiges den også. Her kan du med fordel tilmelde dig telefonitjenesten evercall, der er ligeså god – og til en lidt bedre pris. Se også annoncen fra evercall her i magasinet. Du kan tilmelde dig evercall via et link på vores hjemmeside. Bemærk: Vil du være sikker på, din telefon er klar fra den 2. januar 2017 skal du tilmelde dig evercall inden den 30. november 2016.

Sådan kommer det til at foregå:
1: YouSee opsiger aftalen: Du modtager et brev fra YouSee, hvor deres aftale med dig opsiges pr den 31. december 2016 (bare rolig, der vil være signal til vi overtager). I brevet fra YouSee vil der også være beskrevet, hvad du skal gøre med det modem du har stående.

2: Når du har modtaget opsigelsen fra YouSee går du ind på vores hjemmeside selvbetjening.odderantenne.dk og her tilmelde dig Odder Antennes eget internet.

3: Vi sender det nye modem hjem til dig i december måned – med en detaljeret anvisning på, hvad du skal gøre tirsdag den 2. januar 2017 – og det er slet ikke så svært! 

4: MANDAG NAT DEN 2. JANUAR 2017 KL 02 – SKIFTER VI FRA YouSee Bredbånd til internet fra Odder Antenne. Det sker ganske enkelt ved, at vi flytter forbindelsen fra YouSee til vores egen server, der fra det øjeblik varetager al forbindelse ud i verden – på vores egen fiber.

Men ellers sidder vi parat hele den første uge i januar med ekstra support og teknikere, så du oplever et minimum af gener ved skiftet.

Odder, oktober 2016

Nyheder

Læs om de seneste nyheder  fra
Odder Antenneforening

Seneste Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsmailen her

Se alle nyhedsmail her

 

Selvbetjening

Her kan du bestille internet, TV, ændre TV pakke, betalingsfrekvens, og tilmelde kortbetaling

Log på "Selvbetjening"

Nye medlemmer -
Bestil TV-pakke/Internet her