- nært, nemt og nu!

Digitalt TV

Hvad er Digitalt kabel-tv?
Det hedder digitalt kabel-tv, fordi tv-signalet bliver fremført digitalt igennem kabelnettet. Der findes i dag kun ganske få analoge kanaler i vores anlæg. Forskellen er, at det digitale signal er af nøjagtig samme kvalitet, når det når din adresse, som det var, da det forlod YouSee's hovedstation, mens det analoge signal skal forstærkes undervejs i nettet og kan møde forskellige former for støj og dermed blive forringet.

Et billede uden forringelser
Hvis du har et fladskærms-tv, så vil en digital boks og et HDMI-kabel, der forbinder boksen med tv'et, give dig et digitalt signal på din skærm. Det vil sige, et optimalt billede uden forringelser.

Hvad med en DVB-C tuner?
Nogle fladskærme har indbygget DVB-C tuner og en kortlæserplads, hvor du kan indsætte et såkaldt CA-modul eller kortlæser samt et programkort. Vælger du denne løsning, altså at se Digitalt kabel-tv uden digital boks, så skal du være opmærksom på, at du kun får udbytte af et knivskarpt billede og mulighed for køb af ekstrakanaler, da de interaktive tjenester som Cinema og StartForfra ikke vil virke.

Hvilke fordele får du?
Knivskarpe billeder og suveræn lyd
. Med en digital boks bliver dine almindelige tv-kanaler digitale og vises i kniv-skarp kvalitet. Oplevelsen af den bedre billedkvalitet vil især være tydelig, hvis du har en fladskærm på 32" eller derover. Boksen er i HD, med billeder så fantastisk skarpe, at det er som at være der selv. Ikke nok med at billedet bliver bedre. Det samme gælder lyden.
Den leveres nemlig i Dolby Digital 5.1 Surround Sound. Noget som du uden tvivl også vil sætte pris på, når du lytter til de mange digitale radiokanaler, der følger med.

Nyheder

Læs om de seneste nyheder  fra
Odder Antenneforening

Seneste Nyhedsmail

Tilmeld dig nyhedsmailen her

Se alle nyhedsmail her

 

Selvbetjening

Her kan du bestille internet, TV, ændre TV pakke, betalingsfrekvens, og tilmelde kortbetaling

Log på "Selvbetjening"

Nye medlemmer -
Bestil TV-pakke/Internet her